South Park Tampere

INFO

SIJAINTI JA SAAPUMINEN

Eteläpuisto, 33200 Tampere

South Park järjestetään Tampereen keskustan tuntumassa sijaitsevassa viihtyisässä Eteläpuistossa Pyhäjärven rannalla 8.-9.6.2018.

Kävelymatka linja-autoasemalta alueelle kestää 5-10 minuuttia, rautatieasemalta noin 15-20 minuuttia. Suosittelemme saapumaan paikalle kävellen, pyörällä, tai julkisilla. Alueella ei ole ilmaisia parkkipaikkoja. Keskustan läheisyydessä sijaitsee useita 24 h vuorokaudessa toimivia pysäköintitaloja: www.finnpark.fi

Tampereelle pääsee kätevästi junalla (www.vr.fi) ja bussilla (www.matkahuolto.fi / www.onnibus.fi). Tampereen keskustan alueella on helppoa kulkea bussilla. Sisäisen bussiliikenteen aikataulut ja reitit löytyvät osoitteesta reittiopas.tampere.fi.

Tampereen taksi puh. 0100 4131

MAJOITUS

Erilaisista majoitusvaihtoehdoista Tampereella saa kätevimmin tietoa Visit Tampere -nettisivuilta www.visittampere.fi

IKÄRAJAT

Festivaalialue on ikärajaton. Alueella on erilliset anniskelualueet ja VIP-alue, jotka ovat K-18. Tapahtuman suositusikäraja on 12 vuotta.

Alle 2-vuotiaat sylilapset pääsevät maksutta maksavan vanhemman seurassa. Tapahtumaan tulee myyntiin kevään aikana myös päiväkohtainen lastenlippu. Lippu on tarkoitettu 3-10-vuotiaille, jotka saapuvat alueelle huoltajan seurassa.

LIPUT JA RANNEKKEET

Ennakkoon ostetut liput vaihdetaan festivaalirannekkeiksi pääportin läheisyydessä sijaitsevassa rannekkeenvaihtopisteessä. Rannekkeenvaihto aukeaa molempina festivaalipäivinä puolta tuntia ennen porttien aukaisua.  Rannekkeenvaihtopisteissä vaihdetaan aina kyseisen päivän rannekkeita, ei ennakkorannekkeenvaihtoa. Rannekkeella on mahdollisuus poistua välillä alueelta. Lippuja voi ostaa myös pääportilta, jos tapahtumaa ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Festivaaliranneke on henkilökohtainen eikä sitä saa poistaa tapahtuman aikana. Kadonneita tai katkenneita rannekkeita ei vaihdeta uuteen.

TAPAHTUMA-ALUEEN PALVELUT

Alueella on erilliset anniskelualueet (K-18), ruokakojuja ja muita myyntipisteitä. Lisätietoa alueen palveluista ja ruokatarjonnasta tulossa keväällä.

MAKSUVÄLINEET

Tapahtuma-alueella maksuvälineinä käy käteinen ja maksukortit. Joustavan asioinnin takaamiseksi suosittelemme varaamaan mukaan myös käteistä!

VALOKUVAUS

Festarialueella ja sen ympäristössä liikkuvat tapahtuman viralliset kuvaajat ja videokuvaajat.

Kuvia käytetään tapahtuman markkinoinnissa, some-kanavissa sekä nettisivulla www.southparktampere.fi. Myös media kuvaa festareilla. Omat järjestelmäkamerat ja videokamerat ovat festivaalialueella kiellettyjä.

Päivittäessäsi kuviasi someen, muista käyttää hästägiä #southparktre

ESTEETTÖMYYS

Festivaalialue on yleisesti melko helppokulkuinen. Avustettavan henkilön saattaja pääsee festivaalille ilmaiseksi. Henkilökohtaiset avustajat eivät tarvitse erikseen tapahtumalippua, vaan pääsevät alueelle yhdessä avustettavan kanssa. Varauduthan todistamaan avustajan tarpeesi portilla. Näkövammaisilla oltava mukanaan näkövammaiskortti.

Alueella on pyörätuolilla liikkuville oma katsomo päälavan läheisyydessä, josta keikat voi katsoa turvallisesti ilman näköesteitä. Alueelta löytyy invavessoja.

Kysyttävää esteettömyysasioissa? Ota yhteyttä osoitteeseen: festarit(a)ncdpro.fi. Laita viestin aiheeksi South Park.

NARIKKA

Festivaalialueen pääportilla on maksullinen narikka. Narikkamaksu 3,00 €.

TURVALLISUUS

Noudata festivaalijärjestäjien ja järjestyksenvalvojien antamia ohjeita mahdollisten vaaratilanteiden sattuessa. Mahdollisten onnettomuuksien varalta festivaalialueella päivystää ensiapuryhmä. Jos huomaat onnettomuuden tai muun turvallisuusongelman niin ilmoitathan heti asiasta järjestyksenvalvojille.

Omien alkoholijuomien ja mahdollisesti turvallisuutta vaarantavien esineiden tuominen tapahtumapaikoille on ehdottomasti kielletty. Järjestyksenvalvojat suorittavat porteilla turvatarkastuksen.

Tupakointi on ehdottomasti kielletty lavan edustalla.

Tapahtuma-alueelle saa tuoda oma alkoholittoman juoman enintään 0,5 litran avaamattomassa muovipullossa tai pahviastiassa (esim. pillimehut). 1 alkoholiton juoma/asiakas. Alueella on vesipiste, jossa voit täyttää pulloa. Kännyköiden, taskukameroiden ja kuulosuojaimien tuonti alueelle on sallittu.

KIELLETYT ESINEET JA ASIAT

Yleisen viihtyvyyden ja turvallisuuden vuoksi pyydämme huomioimaan, että seuraavat asiat/esineet ovat kiellettyjä:

* järjestelmäkamerat ja videokamerat (median kuvausluvat akkreditoinnin kautta etukäteen)
* sateenvarjot
* polkupyörät
* lasipullot (riippumatta sisällöstä)
* retkituolit
* alkoholituotteet
* huumaavat aineet
* ampuma- ja teräaseet
* monitoimityökalut
* räjähteet, ilotulitteet, soihdut, laserit
* paksut ketjut
* muut lyömäaseet
* eläimet
* selfiekepit
* julisteiden, flyereiden, tms. jako alueella
* yleisön käsien päällä "surffaaminen", eli crowd surfing on turvallisuussyistä kielletty
* liput ja banderollit (järjestyksenvalvojilla on oikeus kieltää lippujen ja banderollien tankojen ja keppien vieminen tapahtuma-alueelle)

LÖYTÖTAVARAT

Festivaalin aikana löytötavaroita voi kysellä narikasta. Löytötavarat toimitetaan tapahtuman jälkeen seuraavana arkipäivänä Suomen Löytötavarapalvelulle. Puhelinpalvelu avoinna ma-pe 10-18, 0600 03394 (1.98€/min+pvm)

Löytötavaratoimiston osoite:
Satakunnankatu 31
33210 Tampere

YHTEYSTIEDOT

JOTAIN KYSYTTÄVÄÄ?
Ota yhteys festarit(a)ncdpro.fi. Laita viestin aiheeksi South Park.

MYYNTIPAIKAT
info(a)myyntipaikat.fi

TUOTTAJA
Sarianna Matikainen
sarianna(a)ncdpro.fi

MARKKINOINTI
Sinikka Långström
sinikka(a)ncdpro.fi

YRITYSYHTEISTYÖ
Valtteri Autero
valtteri.autero(a)ncdpro.fi
044 2407342

MEDIA
Akkreditointi aukeaa kevään aikana.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.